Категорија: Инфо сервис

19.11.2019.год. – Сервис водомера

                 Дневнe активности Сервиса за замену и поправку водомера                            JП „Вoдовод“ Bрање 19.11.2019.год.   1.Замена водомера код потрошача: – Михајловић Слађан – Моше Пијаде бр.7 –...

Read More

19.11.2019.год. – Одржавање

                                Дневне активности службе одржавања                                               ЈП „ВОДОВОД“  Врање                                             УТОРАК 19.11.2019. године КАНАЛ ЏЕТ – Одгушење,...

Read More

18.11.2019.год. – Сервис водомера

                   Дневнe активности Сервиса за замену и поправку водомера                                JП „Вoдовод“ Bрање 18.11.2019.год.   1.Замена водомера код потрошача: – Стојановић Стојна – Његошева...

Read More

18.11.2019.год. – Одржавање

                            Дневне активности службе одржавања                                              ЈП „ВОДОВОД “  Врање                                         ПОНЕДЕЉАК 18.11.2019. године   КАНАЛ ЏЕТ – Одгушење,...

Read More

15.11.2019.год. – Сервис водомера

                  Дневнe активности    Сервиса за замену и поправку водомера                                     JП „Вoдовод“ Bрање 15.11.2019.год.   1.Замена водомера код потрошача: – Трајковић Стојадин –...

Read More
Loading

Инфо сервис

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА

ВРАЊЕ
19. новембра 2019., 13:39
Uglavnom bez padavina.
Uglavnom bez padavina.
15°C
Prognoza - 19. новембра 2019.
Dan
Mestimično oblačno.
Mestimično oblačno.
16°C
Noć
Kišovito.
Kišovito.
8°C
Više prognoze...