Dnevne aktivnosti službe Održavanja

J.P. „ VODOVOD “ Vranje

za PONEDELJAK 20.09.2021. godina

Zbog radova na sanaciji havarije u ulici Maksima Gorkog, bez vode će biti potrošači u pomenutoj ulici do saniranja kvara.

Zbog radova na sanaciji havarije u ulici Ive Andrića, bez vode će biti potrošači u pomenutoj ulici i ulicama, Budislava Šoškića, Milorada Stošića i Trifuna Stošića Ante, do saniranja kvara.

Zbog radova na sanaciji havarije u Vranjskoj Banji kod mosta, bez vode će biti potrošači od pružnog prelaza u pravcu prema selu Bresnica, do završetka radova.

Mole se potrošači za razumevanje i strpljenje, radovi će biti završeni u najkraćem mogućem vremenskom periodu.

1.KANAL DŽET– Odgušenje, čišćenje i ispiranje kanalizacione mreže – Vozilo danas neće raditi

2. Sanacija havarije na vodovodnoj mreži u ul. Maksima Gorkog, majstor Đorđević Zoran + 2 p.k. radnika Jović Dalibor, Salimović Dragan

3. Sanacija havarije na vodovodnoj mreži u ul. Ive Andrića, majstor Anđelković Saša + 2 p.k. radnika Đorđević Mile, Nikolić Dragan

4. Sanacija havarije na vodovodnoj mreži u Vranjskoj Banji kod mosta (pružnog prelaza), majstor Dinić Nebojša + 2 p.k. radnika Iljazović Mirtez, Stošić Stefan

OBAVEŠTENJE POTROŠAČIMA

J.P. „Vodovod“ Vranje preporučuje korisnicima da po nestanku vode, a po normalizaciji vodosnabdevanja ne koriste vodu za piće i pripremu hrane sledeća dva sata, a da u tom periodu izvrše ispiranje kućnih instalacija.

Voda je ispravna hemijski i bakteriološki, ali zbog transporta čestica iz cevovoda nakon obavljene intervencije nije preporučljivo koristiti je u gore pomenute svrhe u naredna dva sata po normalizaciji vodosnabdevanja.

20.09.2021. godina

Rukovodilac

Službe Održavanja